Prezumtivul tată al copilului minorei de 14 ani, din Zlatunoaia, este cercetat de politie!

Prezumtivul tată al copilului minorei de 14 ani, din Zlatunoaia, este cercetat de politie!

Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani

Tânatul in vârsta de 22 de ani, suspectat ca a întreţinut relatii sexuale cu minora de doar 14 ani, din Zlătunoaia, însărcinată in luna a IX-a, este cercetat de către poliţiştii botoşăneni.

Conform celor precizate de oamenii legii, tânarul este acuzat ca a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 13 ani!

"Urmare a mediatizării de către mass-media locală şi centrală a cazului unei minore în vârstă de 14 ani, din satul Zlătunoaia, comuna Lunca, judeţul Botoşani, care în cursul zilei de ieri a fost internată la Maternitatea Botoşani cu iminenţă de naştere la termen, precizăm că, încă din data de 12 martie 2009, poliţiştii din comuna Lunca s-au sesizat din oficiu cu privire la minora în cauză, care prezenta semne vizibile de sarcină", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

La acea dată, minora a fost prezentată de către poliţişti la Maternitatea Botoşani, ocazie cu care s-a constatat că era însărcinată în luna a VIII-a, fiind pentru prima oară luată în evidenţă în vederea monitorizării sarcinii.

Totodată, au fost declanşate cercetările în vederea identificării suspectului care a întreţinut cu minora relaţii sexuale.

Astfel, faţă de un suspectul în vârstă de 22 ani, consătean al minorei, au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de raport sexual cu o minoră.

Cazul a fost semnalat şi Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, minora fiind consiliată şi evaluată psihologic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
158

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
115

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
185

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...