Preşedintele Casei de Sănătate s-a însurat! Naşi, doi importanţi oameni de afaceri din Botoşani - FOTO, VIDEO
MONDEN!

Preşedintele Casei de Sănătate s-a însurat! Naşi, doi importanţi oameni de afaceri din Botoşani - FOTO, VIDEO
Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Botoşani, Costel Lupaşcu, s-a căsătorit, duminică, cu logodnica sa, Oana Neică, şef serviciu programe europene în cadrul Primăriei Botoşani.

Cei doi miri aveau programată cununia civilă la ora 13.00, dar au ajuns la Primărie cu câteva minute întârziere. Primul a ajuns mirele, iar la scurt timp a sosit şi viitoarea sa soţie, însoţită de părinţii spirituali, oamenii de afaceri Tonino Boldea şi Anca Lungu.

Costel Lupaşu şi Oana Neică au păşit în sediul Primăriei pe un covor roşu, acoperit cu petale de trandafiri. Cei doi miri au avut alături familia şi prietenii în cel mai important moment din viaţa de cuplu.

Vizibil emoţionaţi, după ce au rostit un “DA" hotărât în faţa ofiţerului de stare civilă,  cei doi soţi au fost felicitaţi de cei dragi.

Duminică, Costel Lupaşcu şi Oana Neică s-au cununat şi religios, la Capela Militară din municipiul Botoşani.

Petrecerea de nuntă va avea loc la Restaurantul Casa Lux, fiind invitate peste 300 de persoane. Printre invitaţi se vor număra colegi ai mirelui, din cadrul PSD, dar şi oameni de afaceri. La nuntă a fost invitat şi ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.


















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
3

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
265

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
160

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...