Polițistul din Botoșani prins conducând fără permis și-a recunoscut vinovăția, dar judecătorii au respins acordul!

Polițistul din Botoșani prins conducând fără permis și-a recunoscut vinovăția, dar judecătorii au respins acordul!
Polițistul din Botoșani prins conducând deși nu posedă permis de conducere va trebui să dea socoteală în fața instanței pentru fapta sa. Deși angajatul Inspectoratului de Poliție Județean şi-a recunoscut faptele de care a fost acuzat, în speranţa că judecătorii se vor dovedi mai "înţelegători" în privinţa eventualei pedepse, magistrații de la Judecătoria Botoșani i-au respins, vineri, acordul de recunoaștere a vinovăției. Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel.

“Respinge acordul de recunoastere a vinovătiei încheiat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botosani cu inculpatul Istina Florin, cercetat pentru săvârsirea infractiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, fals în declaratii si conducerea unui vehicul fără permis de conducere si trimite dosarul procurorului în vederea continuării urmăririi penale", se arata pe portalul Judecătoriei Botoșani.

Daca decizia judecatorilor va fi mentinuta si dupa judecarea apelului, dosarul ar urma să se întoarcă la procurori, care vor trebui să întocmească rechizitoriul.

Fostul șef de post din comuna Gorbănești, județul Botoșani, a reușit timp de șapte ani să conducă mașina instituției fără a da de bănuit că nu posedă permis de conducere. Florin Istina a găsit o metodă inedită pentru a deveni șofer. Acesta s-a folosit de o copie xerox după permisul de conducere al soţiei, pe care a inserat fotografia şi datele sale personale, precum şi seria şi perioada de valabilitate al unui alt permis valabil, aparţinând unei rude.

Imediat ce s-a aflat, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie l-a destituit din funcţia de conducere a Postului Gorbăneşti, fiind pus la dispoziţie. Din 2 decembrie, Istina a fost transferat la Postul de Poliţie Vorniceni.

Citește și Incredibil! Un șef de post din județul Botoșani a condus mașina Poliției, ani la rând, fără a avea permis! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
48

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
53

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
129

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...