Plan ROȘU la Iaşi: Impact între două microbuze pline de călători la Lețcani

Două microbuze în care se aflau zeci de călători au intrat în coliziune la Lețcani sâmbătă seara. În urma impactului, la ora 21.15, a fost declanșat planul roșu de intervenție.

Plan ROȘU la Iaşi: Impact între două microbuze pline de călători la Lețcani

   Foto: Ziarul de Iaşi

În cele două microbuze se aflau 27 de persoane. Șase dintre acestea au fost rănite, trei fiind în stare mai gravă. În total, opt calatori au fost transportaţi la spital. Printre persoanele transportate in cele doua microbuze nu se afla niciun minor. Din fericire, in urma acestui accident nu s-a inregistrat niciun deces.

La fața locului au fost trimise numeroase echipaje de intervenție: unul de la descarcerare, o autospecială de comandă și primă intervenție (ACPI), trei echipaje de prim ajutor (EPA), șase ambulanțe (SAJ).

"Din primele informaţii, sunt 27 de persoane implicate. Nu sunt persoane încarcerate, însă mai multe persoane acuza răni. Se evaluează starea tuturor ocupanţilor. Intervin 5 ambulanţe SMURD, 4 echipaje medicale SAJ şi descarcerarea", au declarat reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
542

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
394

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2830

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...