Plan ROȘU la Iaşi: Impact între două microbuze pline de călători la Lețcani

Două microbuze în care se aflau zeci de călători au intrat în coliziune la Lețcani sâmbătă seara. În urma impactului, la ora 21.15, a fost declanșat planul roșu de intervenție.

Plan ROȘU la Iaşi: Impact între două microbuze pline de călători la Lețcani

   Foto: Ziarul de Iaşi

În cele două microbuze se aflau 27 de persoane. Șase dintre acestea au fost rănite, trei fiind în stare mai gravă. În total, opt calatori au fost transportaţi la spital. Printre persoanele transportate in cele doua microbuze nu se afla niciun minor. Din fericire, in urma acestui accident nu s-a inregistrat niciun deces.

La fața locului au fost trimise numeroase echipaje de intervenție: unul de la descarcerare, o autospecială de comandă și primă intervenție (ACPI), trei echipaje de prim ajutor (EPA), șase ambulanțe (SAJ).

"Din primele informaţii, sunt 27 de persoane implicate. Nu sunt persoane încarcerate, însă mai multe persoane acuza răni. Se evaluează starea tuturor ocupanţilor. Intervin 5 ambulanţe SMURD, 4 echipaje medicale SAJ şi descarcerarea", au declarat reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Ce este meningita meningococică fulminantă, care a ucis în câteva ore o elevă din București. Ce simptome are boala și cât de contagioasă este!

Vineri, 19 Aprilie 2019
662

Meningita meningococică fulminantă, care a ucis joi, în doar câteva ore, o elevă din București, este una dintre cele mai grave forme de meningită, este foarte contagioasă, are o evol...

Un român în port popular a citit Rugăciunea universală la slujba de Florii ţinută de Papa Francisc la Vatican

Duminică, 14 Aprilie 2019
660

Credincioşii romano-catolici au început duminică, să celebreze moartea şi învierea Domnului.Papa Francisc a prezidat Sfânta Liturghie a Duminicii Floriilor şi Patimii Domnul...

Peste 80 de tone de legume şi fructe, distruse în cadrul Operaţiunii Demetra

Duminică, 14 Aprilie 2019
790

"Începând cu data de 11 aprilie 2019, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a demarat o serie de controale la nivel naţional pentru depistar...