Plan ROȘU la Iaşi: Impact între două microbuze pline de călători la Lețcani

Două microbuze în care se aflau zeci de călători au intrat în coliziune la Lețcani sâmbătă seara. În urma impactului, la ora 21.15, a fost declanșat planul roșu de intervenție.

Plan ROȘU la Iaşi: Impact între două microbuze pline de călători la Lețcani

   Foto: Ziarul de Iaşi

În cele două microbuze se aflau 27 de persoane. Șase dintre acestea au fost rănite, trei fiind în stare mai gravă. În total, opt calatori au fost transportaţi la spital. Printre persoanele transportate in cele doua microbuze nu se afla niciun minor. Din fericire, in urma acestui accident nu s-a inregistrat niciun deces.

La fața locului au fost trimise numeroase echipaje de intervenție: unul de la descarcerare, o autospecială de comandă și primă intervenție (ACPI), trei echipaje de prim ajutor (EPA), șase ambulanțe (SAJ).

"Din primele informaţii, sunt 27 de persoane implicate. Nu sunt persoane încarcerate, însă mai multe persoane acuza răni. Se evaluează starea tuturor ocupanţilor. Intervin 5 ambulanţe SMURD, 4 echipaje medicale SAJ şi descarcerarea", au declarat reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

ROAMING INVOLUNTAR: Botoșani, printre județele în care semnalul e "furat", iar costurile sunt uriașe!

Luni, 24 Iunie 2019
821

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), le atrage atenția tuturor utilizatorilor de telefonie și internet mobil, care au serviciul de roaming acti...

Un sucevean a primit ficatul unui botoșănean aflat în moarte cerebrală

Vineri, 14 Iunie 2019
617

Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, o prelevare de organe de la un donator din Botoşani aflat în moarte cerebrală, care era internat pe ...

Sute de mii de angajaţi ar putea profita după o decizie prin care un procuror a obţinut în instanţă daune morale uriaşe!

Joi, 13 Iunie 2019
2387

Un procuror a câştigat în instanţă daune morale de 14.400 de euro, după ce a dat în judecată instituția pentru nerespectarea condițiilor minimale de lucru. De asemenea, el va primi și o s...