Ţigări confiscate în Piaţa Centrală de către jandarmii botoşăneni

Neinspirat un botoşănean care a ieşit cu ţigări de contrabandă la vândut în Piaţa Centrală din municipiul Botoşani. S-a ales cu dosar penal şi cu ţigările confiscate după o întâlnire cu jandarmii.

Ţigări confiscate în Piaţa Centrală de către jandarmii botoşăneni

   Foto: arhivă

O acțiune executată pe linia combaterii comerțului ilegal cu produse accizabile în zona Pieței Centrale din municipiul Botoșani s-a soldat cu o confiscare de ţigări, dar şi cu sesizarea autorităţilor judiciare.

Şi asta după ce sâmbătă dimineață, jandarmii botoșăneni au ridicat în vederea confiscării 192 de pachete de țigări și i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "contrabandă" persoanei care le comercializa.

Cu o săptămână în urmă, în cadrul unei acțiuni similare, au fost ridicate 70 de pachete de țigări de contrabandă, în ambele situații "marfa" fiind predată, împreună cu actele procedurale întocmite, polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

De asemenea, pe timpul celor două misiuni, jandarmii au mai ridicat în vederea confiscării nouă litri de alcool și au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale pentru fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
324

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
461

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
590

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...