Plaja de la Stânca, Ștefănești, luată cu asalt de botoșăneni în acest week-end

Plaja de la Stânca, Ștefănești, luată cu asalt de botoșăneni în acest week-end

Weekendul acesta botoșănenii au profitat din plin de vremea frumoasă și au luat cu asalt plaja de la Stânca, Ștefănești, cunoscută pentru habitatul asemănător cu cel din Delta Dunării.

Marea întindere de apă și nisipul fin au atras numeroși cetățeni care s-au bucurat, cu mic cu mare, de vremea frumoasă fără a fi nevoiți să străbată kilometri pentru a ajunge la mare.

În cazul în care vă propuneți ca pe viitor să ajungeți aici, trebuie să știți că administratorul plajei a impus câteva reguli de bun simț pe care vizitatorii trebuie să le respecte.

Așadar, accesul cu mașina direct pe plajă este interzis, iar grătarul pe plajă și în imediata vecinătate a terasei de aici este restricționat. De asemenea, camparea este permisă cu condiția de a proteja mediul înconjurător iar cetățenii sunt rugați să arunce resturile menajere la gunoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Filarmonica Națională din Chișinău, devastată de incendiu. Nicolae Botgros: „Aș fi strigat de durere și revoltă, dar anii și experiența mea îmi spun că nu mai are nici un sens”

Vineri, 25 Septembrie 2020
984

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău a fost invadată de un incendiu puternic. Tavanul sălii principale a cedat, iar flăcările au afectat o suprafață de peste 3...

Luna septembrie dedicată cunoașterii și combaterii maladiei Alzheimer

Vineri, 25 Septembrie 2020
292

Desfășurată pe parcursul lunii septembrie, campania mondială pentru cunoașterea și combaterea maladiei Alzheimer culminează cu marcarea, în data de 21, a Zilei mondiale pentru combaterea ...

Femeia de 80 de ani care se încălzea în timpul iernii cu coceni, are acum o locuință nouă

Vineri, 25 Septembrie 2020
3386

Bunica Eleonora Răuță, din comuna Hilișeu – Cloșca, județul Botoșani și-a văzut visul împlinit la cei 80 de ani pe care îi are, după o viață trăită în sărăcie ...