Plaja de la Stânca, Ștefănești, luată cu asalt de botoșăneni în acest week-end

Plaja de la Stânca, Ștefănești, luată cu asalt de botoșăneni în acest week-end

Weekendul acesta botoșănenii au profitat din plin de vremea frumoasă și au luat cu asalt plaja de la Stânca, Ștefănești, cunoscută pentru habitatul asemănător cu cel din Delta Dunării.

Marea întindere de apă și nisipul fin au atras numeroși cetățeni care s-au bucurat, cu mic cu mare, de vremea frumoasă fără a fi nevoiți să străbată kilometri pentru a ajunge la mare.

În cazul în care vă propuneți ca pe viitor să ajungeți aici, trebuie să știți că administratorul plajei a impus câteva reguli de bun simț pe care vizitatorii trebuie să le respecte.

Așadar, accesul cu mașina direct pe plajă este interzis, iar grătarul pe plajă și în imediata vecinătate a terasei de aici este restricționat. De asemenea, camparea este permisă cu condiția de a proteja mediul înconjurător iar cetățenii sunt rugați să arunce resturile menajere la gunoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Asociația „Grup Civic” Botoșani are nevoie de sprijin financiar. Daniel Câșlariu: „Statul nu merită să primească cei 3,5% din impozitul dumneavoastră”

astăzi, 14:19
418

Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” Botoșani, a lansat de curând rugămintea tututror celor care vor să îi sprijine financiar demersurile, de a dir...

21 ianuarie, ziua în care a fost botezat Mihai Eminescu. Unde poate fi admirată cristelnița

astăzi, 11:04
222

21 ianuarie reprezintă ziua în care „Luceafărul” poeziei românești, Mihai Eminescu, a fost creștinat.Botezul său s-a făcut pe 21 ianuarie 1850, la Biserica Uspenia (A...

(Foto) Zeci de familii din județul Botoșani au primit donații din partea unor asociații

astăzi, 09:26
319

Mai multe familii cu o situație financiară precară din județul Botoșani, au primit zilele acestea numeroase donații constând în articole de îmbrăcăminte, jucării și al...