Petrecere de poveste la Conacul Zăicești

Petrecere de poveste la Conacul Zăicești

Solenyy, firma botoșăneana specializată în auto vulcanizare, mecanică și echilibrare roți, a împlinit 10 ani de activitate, sărbătorind cu o petrecere la care au luat parte peste 150 invitați, prieteni și colaboratori.

Conacul Zăicești a fost locația aleasă special pentru a fi organizată petrecerea tematică de seară grecească, amenajată floristic, unde invitații au fost delectați cu preparate și degustări de vinuri grecești aduse special pentru această ocazie unică de somelierul Daniel Haidarli. Atmosfera  a fost menținută de invitații speciali Nelu Cortea, Giorgio Ciabattoni și Ionuț Galani, care au introdus în atmosfera de sărbătoare acorduri cunoscute.

Firma Solenyy din Botoșani a fost înființata în anul 2009 de omul de afaceri Sergiu Olaru, axându-se pe servicii auto  iar în anul 2013 Solenyy -Company semnează un parteneriat cu germanii de la ATU. În 2018 intră pe piața din românia cu magazin online Solenyy.ro având centre de livrare anvelope și jante în București, Constanța Timișoara, Târgul Secuiesc, Piatra Neamț prin parteneriat semnat cu Dinamic92-Nexxon -Marsrom -Rotis.

La mulți ani, Solenyy!

https://youtu.be/AVVFWjmVA5Q