Peste 60 de jandarmi asigură ordinea şi liniştea publică la manifestările din judeţ

Peste 60 de jandarmi asigură ordinea şi liniştea publică la manifestările din judeţ
În perioada 14-18 august, peste 60 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor executa misiuni de asigurare a ordinii şi liniştii publice la mai multe manifestări religioase, cultural – artistice organizate în diferite localităţi din judeţ.

Miercuri şi joi, echipaje de jandarmi vor asigura ordinea publică pentru buna desfăşurare a manifestărilor cultural artistice care se desfăşoară în localitatea Stăuceni.

De asemenea, joi, echipaje de jandarmi din cadrul I.J.J. Botoşani, vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice în localităţile: Băluşeni, Vlăsineşti precum şi la mănăstirea Zosim.

Misiunile de asigurarea ordinii publice vor continua şi-n zilele următoare, astfel jandarmii vor fi prezenţi la datorie, sâmbătă în localitatea Vorona Mare iar în zilele de 17 şi 18 august în Flămânzi, cu ocazia manifestărilor desfăşurate de sărbătorirea zilelor oraşului.

Având în vedere că locurile aglomerate constituie mediul propice pentru săvârşirea unor fapte antisociale, Jandarmeria Botoşani recomandă cetăţenilor care vor participa la aceste activităţi să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale, să adopte un comportament civilizat şi să respecte regulile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine.

Totodată, cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă 112.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
42

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
426

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
203

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...