PD-L si PSD resping motiunea PNL pe Educatie

PD-L si PSD resping motiunea PNL pe Educatie

 Gheorghe Flutur, vicepresedintele PD-L  

Vicepresedintele PD-L Gheorge Flutur a anuntat astazi ca s-a discutat in cadrul intalnirii Coalitiei guvernamentale despre respingerea motiunii simple pe Educatie initiate de PNL.

"Daca ne gandim cine sunt responsabilii, ei sunt chiar cei care semneaza aceasta motiune simpla pe Invatamant", a spus Flutur.

El a adaugat ca respingerea motiunii se va face de PD-L in parteneriat cu social-democratii. "De aceea s-a discutat si astazi respingerea motiunii simple pe Invatamant in parteneriat PDL-ul cu PSD-ul", a mai spus vicepresedintele PD-L.

Motiunea liberalilor privins invatamantul este intitulata "Educatia sub cenzura Ecaterinei Andronescu. Istoria se repeta".

Motiunea cere renuntarea la diminuarea orelor de sport, de istorie si de limbi moderne din programa scolara pentru invatamantul preuniversitar. Ministrul Andronescu a apreciat ca motiunea simpla este fara obiect, in conditiile in care diminuarea orelor s-a facut de comun acord cu sindicatele.

Pentru a fi adoptata, motiunea are nevoie de votul majoritatii deputatilor prezenti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
13

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
171

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
29

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...