Parcări NESIMTIȚE în parcarea subterană de la Piața Mare: "Asta ține de bunul simț" - FOTO
BOTOSANI

Parcări NESIMTIȚE în parcarea subterană de la Piața Mare: "Asta ține de bunul simț" - FOTO
Mai multi botosaneni s-au aratat revoltati, vineri dimineata, de faptul ca intra cu masinile in parcarea subterana de la Piata Mare, insa acolo nu au unde sa-si lase autoturismele, desi locuri libere mai sunt.

Motivul este unul ce tine "de bunul simt", asa cum spune chiar directorul  societăţii Urban Serv, Simion Drelciuc, cea care administreaza parcarea. Unii soferi isi lasa masinile parcate pe doua locuri, nefiind interesati daca cei care vin mai au locuri libere sau nu. 

Un alt sofer a parcat masina chiar pe mijlocul drumului din interiorul parcarii, obligandu-i pe soferi sa efectueze  manevra de mers cu spatele pana la iesirea din parcare. (foto jos)



Potrivit regulamentului, un autoturism poate stationa in parcarea subterana maximum 2 ore, insa sunt persoane care lucreaza in piata ce-si lasa masinile parcate toata ziua. Altii, care locuiesc la blocurile din apropiere, isi lasa masinile acolo si peste noapte, desi... parcarea se inchide pe timpul noptii.

"Chiar acum cateva zile am anuntat Politia Locala de situatia creata in parcarea subterana de la Piata Centrala, ei fiind singurii care au instrumentele legale pentru sanctionarea celor care nu respecta regulamentul. Am vazut si eu masini care ocupau doua locuri si asta tine de bunul simt al fiecaruia, dar se pare ca unii nu inteleg sa-i respecte pe ceilalti decat daca primesc amenzi. Soferii pot stationa acolo cel mult doua ore, iar parcarea se inchide la ora 22:00", a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Politistii Locali au fost in zona in aceasta saptamana si au amendat 10 conducatori auto care "si-au uitat bunul simt acasa", cu amenda in valoare de 210 lei fiecare si 2 puncte penalizare. 







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
118

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
76

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
75

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...