(P) Apartamente noi ce includ în preț dotările standard de SIGURANȚĂ

(P) Apartamente noi ce includ în preț dotările standard de SIGURANȚĂ

Noile apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence din zona Gh. Avramescu, Str. Împărat Traian nr. 34

Cu siguranță, toți ne dorim să nu se întâlnim cu griji de genul: „am încuiat ușa când am plecat de acasă? ”, „am scos fierul din priză?”, „am închis robinetul la apă?”, „există oare, riscul că vreunul din copii să introducă vreun obiect metalic  în priză?” etc.?, nu e așa?

Pe de altă parte, câți dintre noi știu însă că pot să uite de astfel de griji și că pot sa facă ceva în acest sens?  Puțini, deoarece nu sunt mulți aceia care știu că un complex rezidențial marca UNIQUE Residence asigură în dotările standard, sisteme de SIGURANȚĂ și de PROTECTIE SMART Home:

  • detecție și alarmare la incendiu și monoxid de carbon, ventilație diluție CO, evacuare fum și gaze fierbinți (pentru parcările subterane), hidranți exteriori și interiori (cu grup de pompare și rezervă de apă proprii), generator electric pentru alimentarea echipamentelor vitale cu rol de securitate la incendiu
  • senzori de fum, de mișcare și de inundație cu electrovană întrerupere furnizare apă, circuite de priză dotate cu siguranțe cu diferențial tip “SALVEAZĂ VIEȚI”.



La ansamblul din zona G-ral Gh. Avramescu, str. Împărat Traian nr. 34 - detalii despre proiect și preturi aici - lucrările avansează. Sunt în plină desfășurare lucrările de sistematizare ale zonei, activități imediat premergătoare celor de amenajări exterioare, precum și celor de amenajări peisagistice ale întregului ansamblu.

La interior, finalizând  lucrările de instalații, continuăm cu execuția amenajărilor și dotărilor interioare: pentru un nivel superior de siguranță se montează senzorii de fum, de mișcare, și de inundație cu electrovană pentru întrerupere furnizare apă, aparataje electrice dotate cu siguranțe cu diferențial, sisteme ce vor putea fi controlate prin aplicația dedicată SMART Home UNIQUE Residence.”


Good value for money

Chiar dacă dotările standard de siguranță reprezintă doar unul din motivele pentru care merita să te muți într-un apartament nou marca UNIQUE Residence, acest aspect este însă unul foarte important, deoarece siguranța trebuie să fie un criteriu de bază în luarea unei astfel de decizii, iar o construcție realizată conform parametrilor funcționali, tehnici și economici, cu dotări SMART Home, îți asigură o locuință atât sigură cât și confortabilă!

ÎMPĂRTĂȘEȘTE alegerea inteligentă!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani - stadii de realizare:

(P).

 

Spune-ne opinia ta