Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor” își începe activitatea în cinstea Marii Uniri

In anul centenarului Marii Uniri, Orchestra Populara „Rapsozii Botosanilor” isi incepe activitatea in calitatea de invitat de onoare la Festivalul Cantecului Popular Patriotic „La Oarba si la Iernut” ce va avea loc in localitatea Oarba din judetul Mures, pe data de 15 august 2018.

Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor” își începe activitatea în cinstea Marii Uniri

Sub motto-ul festivalului: „Sa traim frumos prezentul, respectand trecutul, gandindu-ne cu incredere spre viitor”, prin programul prezentat vom aduce un omagiu alaturi de marii artisti ai tarii eroilor neamului cazuti la datorie. Festivalul este organizat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Consiliul Judetean Mures, Primaria orasului Iernut si Asociatia Culturala „Pe Mures si pe Tarnava”.

De asemenea Orchestra Populara „Rapsozii Botosanilor” va fi prezenta pe data de 17 august 2018 orele 19.00 in orasul Pascani la spectacolull folcloric dedicat centenarului Marii Uniri intitulat „Cant si Joc pe Plai Strabun”, organizat de Primaria municipiului Pascani si Casa de Cultura Mihail Sadoveanu. Conducerea muzicala va fi asigurata de maestrul Ioan Cobala; Dirijor: Ciprian Potoroaca; Manager: Dan Dobos.

 

Spune-ne opinia ta