Oprisanu are un concept de sanatate pentru Botosani!

Oprisanu are un concept de sanatate pentru Botosani!

Gabriel Oprisanu

Candidatul PNL la functia de senator pe colegiul Botosani, Gabriel Oprisanu alansat ieri Conceptul de sanatate Botosani, un concept pe o perioada de patru ani care se refera atat la sistemul sanitar cat si la mediul de afaceri.

Gabriel Oprisanu, directorul autosuspendat al Autoritatii de Sanatate Publica si totodata candidatul PNL pentru un mandat de senator, a lansat un Concept de Sanatate Botosani, pe care sustine ca il va duce la capat indiferent de rezultatul alegerilor.

Noi vrem sa lansam ceva mai mult pentru botosaneni decat o simpla platforma program. Experienta pe care am acumulat-o ca director al Autoritatii de Sanatate Publica mi-a aratat ca este extrem de dificil de schimbat mentalitatile. Cu bani putem schimba infatisarea spitalelor, putem reabilita scoli, dar la mentalitate lucrurile decurg mult mai greu, iar acest concept pe care il lansam astazi, Conceptul de Sanatate Botosani, se va derula in decursul a patru ani de zile, indiferent de rezultatul alegerilor, a spus Gabriel Oprisanu.

Oprisanu mizeaza, in acest moment, pe investitiile private si mai putin pe cele de stat.

Acest concept depaseste cadrul medical si tinde catre toate celelalte zone ale societatii. Sanatatea este pe primul plan si asta inseamna un sistem sanitar sanatos si performant, spune liberalul.

In afara de sistemul sanitar, acest concept se mai refera si la promovarea unui mediu de afaceri sanatos, care sa aiba pe primul plan promovarea firmelor din Botosani astfel incat sa existe noi locuri de munca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
55

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
62

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
26

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...