OMV Botoșani rebranduit, transformat în PETROM

Odată cu transformarea stației de carburanți OMV din Zona Industrială a municipiului Botoșani, reprezentanții OMV Petrom au dorit să menționeze câteva aspecte, pentru Știri.Botoșani.Ro:

 

OMV Botoșani rebranduit, transformat în PETROM

"Incepand din 10 august, una din statiile OMV din Botosani, cea aflata pe Calea Nationala nr. 31, a trecut printr-un proces de rebranding, iar in prezent functioneaza sub brandul PETROM. Am luat aceasta decizie pentru a raspunde mai bine specificului local al pietei, oferind clientilor carburantii de incredere PETROM la preturi accesibile.

In prezent, OMV Petrom Marketing opereaza trei statii de carburanti in orasul Botosani: 
- 2 Statii Petrom, pe Calea Nationala la nr. 31 – la iesirea spre Dorohoi si pe Calea Nationala la nr. 142 – la iesirea spre Bals/Targu frumos
- 1 Statie OMV, pe Str Sucevei Nr 3."

 

Intrebați dacă noul brand, Petrom, va aduce cu sine și rețeaua de restaurante de tip fast-food Subway, aceștia au răspuns că "pentru noua Statie Petrom din Botosani de pe Calea Nationala nr. 31 avem in vedere diversificarea gamei de produse si serviciiIn prezent analizam ce optiuni disponibile in portofoliul OMV PETROM se potrivesc specificului local al pietei.


"Stațiile noastre de distributie de carburanti functioneaza ca puncte de lucru ale OMV PETROM. Avem parteneriate cu agenti economici care asigura operarea acestora."

După ce gigantul Shell a părăsit Botoșaniul în 2003 în favoarea celor de la MOL, acum și OMV s-a transformat în Petrom.


 

 

Spune-ne opinia ta