(P) Noi operatori în Uvertura Mall

(P) Noi operatori în Uvertura Mall

Uvertura Mall continuă să ofere botoșanenilor cele mai bune soluții pentru cumpărături și petrecere a timpului liber. Și in această perioadă de incertitudine generată de pandemia de COVID 19, cel mai mare complex comercial din Botoșani își continuă extinderea portofoliului de magazine pentru a satisface toate cerințele cliențiilor.

XPress este noul magazin de tip convenience & tabac inaugurat în Uvertura Mall, unde clienții găsesc permanent produsele preferate. Cu un design modern și concept deschis, magazinul XPress acomodează într-un layout prietenos și ergonomic aproximativ 1.100 de produse distincte. Cele mai importante publicații din presa locală și națională, reviste de fashion, rebusuri și integrame și servicii LOTO, toate se regăsesc în oferta magazinului XPress.  Cu un lanț de peste 85 magazine deschise până în 2019, în toate orașele României, XPress reprezintă garanția calității serviciilor, a amabilității personalului și a diversității gamei de produse.

Novak Couture a deschis primul magazin în Uvertura Mall, la etajul 1.

Novak Couture este un producător autohton de articole vestimentare, povestea acestuia poziționându-se în categoria proiectelor de succes finanțate prin programul național Start-Up Nation 2018. Deschiderea activității atelierului de producție a coincis cu cea mai dificilă perioadă cu care s-a confruntat întreaga lume, însă pandemia a schimbat viziunea în aplicarea planului de afaceri. Astfel, Novak Couture a inițiat, în martie, o campanie umanitară în cadrul căreia, timp de 3 luni, a decis să producă echipamente de protecție dedicate persoanelor aflate în linia întâi în lupta împotriva COVID-19.

”Nici nu ne-am gândit ca astfel ne vom începe activitatea, însă nu cred că există onoare mai mare decât cea de a putea veni în spijinul celor dragi, al comunității sau chiar în spijinul întregii țări!” Antoneta Burlacu, managing partner Novak Couture

În paralel, Novak Couture s-a concentrat pe producția propriei linii de vestimentație dedicate femeilor de toate vârstele. Novak Couture promovează frumusețea distinctă a fiecarei femei și readuce în prim plan eleganța clasicului în lumea modernă! Designul ales se diferențiaza prin rafinament, completat de materiale și accesorii de înaltă calitate. Produsele rezultate evidențiază pasiunea și creativitatea întregii echipe, determinate să ofere articole unice clientelor care își doresc o apariție remarcabilă, indiferent de orice moment al zilei. Conceptul magazinului este diferit prin detaliile atent alese în design, oferind o atmosfera nobilă specifică spiritului etern feminin! Prețurile promovate sunt aliniate la nivelul economic local, astfel încât Novak Couture să poată reprezenta o alegere, nu o opțiune în rândul fiecărei doamne. Diversitatea produselor va putea fi remarcată prin articole noi ce urmează a fi introduse lunar, iar promoțiile lansate vor reprezenta în fiecare săptămână un element surpriză în rândul clientelei.









 

 

Spune-ne opinia ta