Mesajul Max Confort de sărbători

Mesajul Max Confort de sărbători

Max Confort  este o firmă cu rezonanță, a fost declarată de nenumărate ori FIRMĂ DE ÎNCREDERE în județul Botoșani, este  o companie cu prestigiu care a rezistat provocărilor și a realizat proiecte foarte pretențioase cu profile germane de foarte bună calitate, puse în valoare de lucrările de anvergură ridicate strategic de investitori renumiți, respectați și importanți pentru orașul nostru și care au dat prin aceste construcții o pată de prospețime zonelor în care au fost amplasate.



Confortul și calitatea tuturor materialelor și produselor comercializate de Max Confort sunt executate în fabrici robotizate și îndeplinesc toate normele europene.

Datorită experienței de pete 15 ani în domeniul tâmplăriei PVC în Botoșani ieșim în față cu personal foarte bine pregătit pentru proiectare și ofertare, într-un showroom cu exponate prezentate în amănunt, împreună cu echipele de profesioniști la montaj care duc cu succes la finalizarea fiecărui obiectiv.



Pe această cale dorim clienților, colaboratorilor și angajaților, Sărbători Binecuvântate și un Paște Fericit alături de cei dragi!

Ne dorim cu toții să trecem cu toții cu bine peste această situație de pandemie care înconjoară tot globul.



Pentru informații complete și cele mai bune oferte vă așteptăm la showroom-ul MAX CONFORT din strada Victoriei , numărul 8 (între parcarea Modarom și strada Poștei), la www.tamplariepvcbotosani.ro sau urmariți-ne pe Facebook la www.facebook.com/maxconfortbotosani .


Administrator – 0740583582

Director Tehnic – 0742370753

Consilier Showroom – 0755479133
Tel / Fax – 0231534208

(P).