Medalii cucerite de sportivii botoșăneni la Campionatul Național de TAEKWONDO WTF

Medalii cucerite de sportivii botoșăneni la Campionatul Național de TAEKWONDO WTF
În perioada 08-09 iunie 2013 s-a desfăşurat la Cluj-Napoca a XVI-a ediţie a Campionatului Naţional de TAEKWONDO WTF pentru copii şi cadeţi şi Turneul Republican de TAEKWONDO WTF pentru copii şi cadeţi (competiţie pentru sportivii cu grade inferioare).

La concurs au participat aproximativ 500 de sportivi de la cluburi sportive din Cluj-Napoca, Bistriţa, Botoşani, Braşov, Brăila, Bucureşti, Constanţa, Craiova, Focşani, Galaţi, Gheorgheni, Hârşova(Constanţa), Iaşi, Miercurea-Ciuc, Mihail Kogălniceanu(Constanţa), Năsăud, Petroşani, Sovata, Slatina, Târgu-Mureș, un număr foarte mare de sportivi, fapt datorat şi participării cluburilor din Cluj-Napoca, cluburi mai puţin prezente la competiţiile organizate în afara judeţului.

La Campionatul Naţional pentru copii şi cadeţi, C.S. TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI, a participat cu un sportiv, obţinând o medalie de bronz prin sportivul Guluță Teodor Mihail la categoria cadeți 2 masculin + 40 kg.

La Turneul Republican pentru copii şi cadeţi sportivii au obținut 7 medalii din care cea mai strălucitoare, cea de aur , fiind adjudecată de Toma Tudor Tiberiu la categoria cadeți 1 masculin - 57 kg şi 6 de bronz prin sportivii: Ciobanu Șerban-Constantin la categoria cadeți 1 masculin +65 kg, Mihai Rareș Valentin la categoria cadeți 1 masculin - 45 kg, Naharniuc Mihai Florin la categoria cadeți 1 masculin -53 kg, Albu Sânziana la categoria cadeți 1 feminin -47 kg, Roznovanu Georgiana la categoria cadeți 1 feminin -41 kg, Corsei George la categoria copii 2 masculin -25 kg.

Concursul s-a dovedit extrem de obositor, solicitând la maximum rezistenta și voința copiilor.

De remarcat faptul că micii sportivi Corsei George, Florea Liviu, Zvonaru Anamaria Andreea, Matei Karina Alexandra au fost la prima prezenţă la o competiţie de o asemenea anvergură.

Antrenorii si de multe ori chiar părinții, au susținut sportivii cu indicații prețioase și de multe ori cu aplauze.

Desigur, in jurul sălii mai găseai câte un sportiv cu ochii umezi, fiind atent la discuția individuala care avea loc fie cu părinții, fie cu antrenorul și observai ambiția si determinarea din ochii lui, ca la următorul concurs să se pregătească mai hotărât și să câștige medalia mult râvnită.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
15

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
360

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
177

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...