Locuitorii mai multor străzi din Botoşani nu vor avea, vineri, gaz

Delgaz Grid informează că este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, vineri, 17 august, începând cu ora 08.00 la consumatori de pe mai multe străzi din mun. Botoşani, în scopul efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale.

Locuitorii mai multor străzi din Botoşani nu vor avea, vineri, gaz

Delgaz Grid informează că, în scopul efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale mâine, 17 august, începând cu ora 08.00, la consumatori din municipiul Botoşani, străzile:

  • Calea Naţională;
  • Ştefan Luchian;
  • Armoniei;
  • Octav Băncilă;
  • B-dul M. Eminescu;
  • Aleea Arcului;
  • Octav Onicescu.

Reluarea serviciului de distribuţie se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)

sau

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

Drama unei familii din Brăești: Le-a murit copilul, de numai șase luni, în brațe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva!

astăzi, 23:21
283

Tragedia s-a petrecut sâmbătă dimineața, la Brăești. Mama a observat mai întâi că micuțul respira din ce în ce mai greu și, pentru că starea se agrava, a mers la medic...

Pacient în stare gravă, preluat de elicopterul SMURD de la Dorohoi!

astăzi, 19:23
810

Un elicopter SMURD a fost chemat, duminică după-amiază, la Dorohoi, pentru a prelua un pacient care a suferit un infarct miocardic.Aeronava aeriană a aterizat pe Stadionul din municipiul Doroh...

Accident în gospodărie: Femeie rănită de drujba pe care o mânuia fiul ei!

astăzi, 17:12
1872

O situație mai puțin obișnuită s-a petrecut în județul Botoșani, o femeie în vârstă de 44 de ani ajungând la spital cu o tăietură la picior provocată de fiul său minor. Femeia, din...