La Botosani, doar ploaia ne va scoate din mizerie!

La Botosani, doar ploaia ne va scoate din mizerie!
La Botosani, agentii din cadrul Serviciului de Politie Rutiera sunt mai ingaduitori cu soferii surprinsi in trafic cu placutele de inmatriculare murdare. Asta fiindca, spun ei, trebuie sa fie obiectivi.

Numarul de amenzi dat in aceasta directie este insignifiant. Nu este corect sa ii amendam. Numai bine ce ar scoate masina de la spalatorie si, dupa cativa kilometri, ar ajunge la fel de murdara. La prima ploaie, strazile sunt iar murdare, a spus inspectorul Eduard Iacob, din cadrul Serviciului de Politie Rutiera Botosani.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Manuela Ieremie, a precizat ca masura nu este rea, dar trebuie bine analizate motivele celui surprins in greseala.

Este bine sa aiba placutele de inmatriculare curate. De exemplu, pe drumul DE58 Botosani – Suceava va fi monitorizat traficul cu camere video, montate pe raza comunei Vladeni, care si-a dat deja acceptul in acest sens si trebuie sa se vada clar numarul de inmatriculare. Dar trebuie sa fim obiectivi, nu subiectivi. Sa fie date amenzi, dar numai in caz de neglijenta. Situatia difera de la caz la caz, a subliniat Manuela Ieremie.

Viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita, precizeaza ca probleme sunt din partea celor care circula multi kilometri in judet si ei pot sa se opreasca sa isi curete placutele de inmatriculare.

Este normal ca strazile sa se mai murdareasca. E o perioada de dezghet, normal ca se mai cara mizerie. Noi am dat dispozitii sa se spele strazile, dar nu putem face asta intr-una. Este posibil la orice ora sa dea iar ninsoarea si sa aruncam bani de pomana. Pana nu ploua torential o data, de doua ori, tot asa o sa fie. Nici soferii nu respecta regulile, se suie cu rotile pe trotuar, a declarat Florin Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
221

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
142

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
220

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...