L-a batut crunt, apoi i-a furat verigheta de pe deget!

La 50 de ani, a ramas fara verigheta! In seara de 08.04.2009, in jurul orei 22.05, printr-un apel de urgenta, Politia Dorohoi a fost sesizata ca S. Gheorghe, de 51 ani, din municipiul Dorohoi, a fost victima unei talharii produsa in cartierul Plevna al aceleiasi localitati.

La fata locului s-a deplasat de urgenta o echipa operativa din cadrul politiei Municipiului Dorohoi, care, in urma primelor cercetari efectuate, a stabilit ca victima se afla sub influenta alcoolului si, in timp ce se deplasa pe strada Criva din municipiul Dorohoi, a fost acostata de catre o persoana necunoscuta, fiind lovita cu pumnii si picioarele in zona fetei, iar ulterior, tot prin violenta, i-a smuls verigheta din aur de pe deget.

"In urma loviturilor primite, victima a suferit leziuni care au impus internarea la Spitalului Municipal Dorohoi. Fiind examinat medico-legal s-a concluzionat ca pentru vindecarea leziunilor ce i-au fost produse necesita 8-9 zile ingrijiri medicale", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Cercetarile efectuate in cauza de catre politisti au condus la identificarea suspectului in persoana numitului F. Adrian-Daniel, de 37 de ani, din municipiul Dorohoi, fata de care s-a dispus inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie si retinerea in Arestul I.P.J. Botosani pentru o durata de 24 ore.

In cursul zilei de astazi, suspectul urmeaza a fi Parchetului de pe langa Judecatoria Dorohoi cu propunere de sesizare a instantei de judecata in vederea arestarii preventive.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
27

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
19

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
215

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....