Jandarmi huiduiți la un meci după ce au cerut înlăturarea unor bannere cu mesajul "Moldova vrea autostradă"

Jandarmii care au asigurat masurile de ordine la partida de Liga I Politehnica Iasi - FC Dinamo Bucuresti au fost huiduiti de catre suporteri dupa ce au cerut renuntarea la mai multe bannere ale galeriei echipei gazda. Pe unul dintre bannere era trecut mesajul "Moldova vrea autostrada".

Jandarmi huiduiți la un meci după ce au cerut înlăturarea unor bannere cu mesajul "Moldova vrea autostradă"

Suporterii ieseni au afisat la meciul de fotbal Poli Iasi - Dinamo, de vineri seara, bannere cu mesajele "Moldova vrea autostrada" si "Moldova cere echitate si respectarea drepturilor", conform imaginilor inegistrate pe Stadionul "Emil Alexandrescu".

La un moment dat, jandarmii le-au cerut suporterilor sa nu mai afiseze acele bannere. La interventia jandarmilor, suporterii au inceput sa strige "M..e PSD!" si "Jandarmeria apara hotia!", iar atat fanii ieseni, cat si cei ai echipei Dinamo Bucuresti au huiduit interventia fortelor de ordine.

"Pot sa va confirm ca noi am asigurat masurile de ordine. Nu a fost vorba despre un incident, ci despre afisarea anumitor bannere la pauza meciului respectiv. La sedinta tehnica, observatorul de joc nu a aprobat afisarea acelor bannere, pentru ca mesajele continute de ele nu erau in spiritul evenimentului sportiv.

Bannerele au fost ridicate de catre suporteri, in urma dialogului pe care jandarmii l-au purtat cu ei. Ei au fost de acord sa le retraga si sa nu le mai afiseze", a declarat duminica Alexandru Mormenchi, reprezentantul Gruparii de Jandarmi Mobila Bacau, institutia care a asigurat masurile de ordine si siguranta la partida de fotbal de Liga I din Copou, arata ziare.com.

In Iasi exista o miscare civica ce lupta pentru a determina Guvernul Romaniei sa contruiasca autostrada care sa lege Iasul de restul tarii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
18

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
807

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
1092

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...