ISU va face un control amanuntit la fabrica de mobila de la Roma!

ISU va face un control amanuntit la fabrica de mobila de la Roma!
Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta va demara un amplu control la fabrica de mobila de la Roma, ca urmare a celor doua incendii izbucnite in incinta unitatii, la un interval de doar cateva zile.

Un prim incendiu a izbucnit pe data de 8 iunie, la unul dintre uscatoarele fabricii, de la un motor care transporta agentul termic de la centrala. Pagubele au fost semnificative, focul mistuind peste 120 de metri cubi de cherestea.

Un al doilea incendiu a izbucnit in cursul zilei de marti, 14 iunie, la un buncar de rumegus, de la o scanteie provenita de la un utilaj mecanic.

De aceasta data insa, a fost distrus un acoperis, pagubele fiind estimate la 5.000 de lei. Date fiind acestea, reprezentantii ISU Botosani vor verifica daca se respecta toate normele in domeniu.

“Vom face un control amanuntit si vom verifica modul in care se respecta normele de prevenire a incendiilor, precum si normele de securitate. De asemenea se va verifica si starea tehnica a masinilor de prelucrare a lemnului si modul cum sunt exploatate", a declarat col. Radu Anton, seful ISU Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
51

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
469

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
216

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...