INSULA BEȚIVILOR! Cum a reușit o adunătură de băutori să păcălească interdicțiile pentru consumul de alcool în public

Petrecăreții au început să consume alcool în public pe măsură ce apele reveneau la nivelul normal, evitând cu succes interdicția administrației locale și scăpând de orice amenzi ale forțelor de ordine. „Dacă aș fi știut acest lucru, probabil m-aș fi alăturat lor”, a glumit polițistul.

INSULA BEȚIVILOR! Cum a reușit o adunătură de băutori să păcălească interdicțiile pentru consumul de alcool în public
În fiecare an, între 31 decembrie și 2 ianuarie, administrația orașului Tairua din Noua Zeelandă interzice consumul de alcool în locurile publice. Pentru a scăpa de această reglementare, șapte persoane și-au creat propria insulă, unde interdicția nu se aplica.
 
Grupul de locatari din orașul Tairua, aflat în nordul statului asiatic, și-a creat o mică insulă în estuarul cu același nume din Noua Zeelandă, relatează agenția de presă UPI. Membrii grupului s-ar fi folosit de nivelul scăzut al apei la reflux pentru a aduna suficient nămol cu lopețile încât să formeze o mică platformă. Astfel, când nivelul apei a crescut, formațiunea a fost înconjurată, devenind o insulă pe care cei șapte au amplasat o bancă, potrivit ziarului New Zealand Herald.
 
Petrecăreții au început să consume alcool în public pe măsură ce apele reveneau la nivelul normal, evitând cu succes interdicția administrației locale și scăpând de orice amenzi ale forțelor de ordine neozeelandeze.
 
Comandantul zonei de est a regiunii Wailkato, inspectorul John Kelly a declarat pentru publicația Stuff din Noua Zeelandă că „asta înseamnă gândire creativă”.
 
„Dacă aș fi știut acest lucru, probabil m-aș fi alăturat lor”, a glumit polițistul.
 
În urma incidentului inedit nu au fost făcute arestări, notează UPI.
 
Interdicția pentru consumul băuturilor alcoolice în locuri publice în perioada sărbătorilor a fost introdusă pentru a evita incidentele care se întâmplaseră în ultimii ani când oamenii se îmbătau. Conform unui localnic, polițiștii erau și ei nemulțumiți și își doreau anularea prohibiției. sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...