Hidroplasto, compania botoșăneană care lucrează în marile șantiere din România

Hidroplasto, compania botoșăneană care lucrează în marile șantiere din România

Un nou proiect marca Hidroplasto- Instalare rosturi dilatație la poduri: Drum de ocolire a municipiului Miercurea Ciuc -Tronson Sud -Nord - instalare rosturi de dilatație tip Hidroplasto BJ şi BJR si care sunt adecvate pentru translaţii longitudinale de 50 până la 165 mm la poduri, drumuri şi alte construcţii. Datorită designului simplu, atât asamblarea precum şi mentenanţa sunt facile la aceste rosturi de dilatație.

Rosturile de dilatație sunt instalate între suprafaţa de rulare a podului şi drum iar ele au rolul să absoarbă mişcările care apar de la diferenţele de temperatură, deformarea şi contracţia structurii şi sarcina de trafic. În cazuri speciale acestea trebuie să absoarbă deplasările transversale şi rotaţiile în jurul celor trei axe spaţiale şi eventual gradientele longitudinale trebuie avute în vedere. Rosturile de  dilatatie fabricate de compania germană GUMBA îndeplinesc toate aceste sarcini. Rosturile de dilatație au proprietăți de impermeabilizare datoria drenurilor și a barierei de vapori.

Rosturile de dilatație tip BJ şi BJR sunt fabricate la lungimea standard de 1100 mm (în ciuda bordurilor). Este posibilă şi fabricarea de capete sau curburi mai mici. Instalarea tuturor tipurilor se face cu elemente de fixare că de exemplu, substanţe chimice de fixare Fischer.

Există două tipuri de rosturi dilatație cu patru versiuni disponibile. Rosturile de deplasare sunt compuse în general dintr-un corp elastomeric care îndeplineşte toate cerinţele de dilataţie, duritate, stabilitate şi rezistenţă la ozon.





(P).

 

Spune-ne opinia ta