HAI LA TEATRU - Cu Pacala... la Prefectura!

HAI LA TEATRU - Cu Pacala... la Prefectura!
Vineri, 24 aprilie, ora 17.00, in cadrul Zilelor Orasului Botosani, botosanenii sunt asteptati in fata Palatului Administrativ (Prefectura si Consiliul Judetean), pentru a vedea ispravile lui "Pacala in satul lui"... cu primarul, primareasa, preotul si preoteasa, dar si cu Scarotchi si dracusorii lui.

Si totul a plecat, ne asigura actorii Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache, de la o... vaca. Vaca lui Pacala, invidiata de tot satul.

"Realizat dupa povesti populare romanesti, cu siguranta, spectacolul nostru o sa placa tuturor, indiferent de varsta. In rolul Pacala - actorul Valentin Ligi, Primarul si Primareasa - Marius Rusu si Ramona Hriscu, Preotul si Preoteasa - Florin Iftode si Anca Stefan, Scaraotchi - Tudor Rotaru, Sateanul - Claudiu Galateanu, iar… Vaca - Laurentiu Vasilache. Regia este semnata de Valentin Dobrescu. Din 2004 pana acum, spectacolul se bucura de succes si aprecieri la public", marturiseste Mihaela Nistorica, director adjunct al Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani.

Si surprizele nu se opresc aici!

"Pentru duminica, 26 aprilie, am pregatit un spectacol pe care, cu siguranta, copiii nu l-au vazut. Este vorba despre "Sarea in bucate", dupa Petre Ispirescu. Spectacolul a fost montat acum 16 ani, premiera are numarul 142 in repertoriul teatrului nostru si a avut loc pe 7 decembrie 1993. Regia este semnata de colegul nostru, actorul Mihai Costachel, pensionar acum, scenografia de Mihai Pastramagiu, iar muzica de profesorul Constantin Panait", ne-a dezvaluit Mihaela Nistorica.

Papusile din acest ultim spectacol sunt de tip wayang (cu tije la maini) si se joaca la paravanul clasic. Deliciul copiilor va fi "Mascariciul", care nu este papusa, ci este jucat pe "viu" de actorul Claudiu Galateanu, el fiind cel care va antrena publicul.

In distributie: Mihaela Nistorica, Aurica Dobrescu si Mihaela Stempel, care interpreteaza cele trei fiice ale Imparatului Verde - actorul Marius Rusu, Printul Vlad - Valentin Ligi si Cavalerul de Fier - Florin Iftode, Bucatarii - Ibica Leonte si Ramona Hriscu. Orele de spectacol sunt 11 si 12.30.

"Pentru spectacolul de la ora 12.30 asteptam copii din centre de plasament in cadrul manifestarilor oferite de Primarie si Consiliul Local pentru Zilele Orasului Botosani", precizeaza directorul adjunct al Teatrului Vasilache.

Nici adolescentii nu sunt uitati in cadrul Zilelor Orasului, astfel ca duminica, de la ora 17.00, la Teatrul Vasilache este programat spectacolul "Pacala in satul lui". Reamintim ca in fiecare duminica, de la ora 17.00, in cadrul Studioului de Teatru pentru Tineret, sunt asteptati la teatru copiii si tinerii cu varsta de peste 10 ani.

Pretul biletului - 5 lei.

Rezervari la 0231514353 si 0756084651 sau pe adresa de e-mail teatrulvasilache@yahoo.com

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
109

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
85

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
152

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...