Guvernul a alocat fonduri pentru 105 radiatoare electrice

Guvernul a alocat fonduri pentru 105 radiatoare electrice
Persoanele sinistrate nu trebuie sa isi faca griji ca vor tremura de frig la iarna! Autoritatile judetene au primit deja fondurile pentru achizitionarea caloriferelor electrice pe baza de ulei. Subprefectul judetului Botosani, David Salgau, precizeaza ca urmeaza ca intr-o zi sau doua caloriferele sa fie achizitionate.

Secretariatul general al Guvernului ne-a alocat bani pentru achizitionarea a 105 radiatoare electrice, in valoare de 150 lei bucata, ce vor fi repartizate persoanelor sinistrate din Radauti Prut si Baranca. Am gasit caloriferele, le vom achizitiona si distribui, a declarat subprefectul Salgau.

Nici referitor la plata energiei electrice oamenii nu trebuie sa se sperie. Prefectul Gheorghe Sorescu a plecat la Iasi, la o intalnire cu prefectii din zona si cu reprezentanti ai E.ON.

Exista premisele ca societatea sa sponsorizeze consumul de energie electrica din tabara. Daca nu se realizeaza, nu cetatenii vor plati energia, ci primaria de pe raza careia se afla tabara, din sponsorizari, a mai adaugat subprefectul Salgau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
191

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
303

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
117

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...