Fratii Dolanescu au impartit averea tatalui lor!

Fratii Dolanescu au impartit averea tatalui lor!

 Ionut si Dragos Dolanescu  

Ionut si Dragos Dolanescu si-au impartit averea tatalui lor la tribunal. Nu pentru ca nu ar fi cazut de acord, ci pentru ca asa este formalitatea.

Succesiunea nu putea fi demarata la notar ca de obicei, ci numai la judecatorie, Dragos a facut primul pas si l-a dat in judecata... formal, pe fratele sau ca cei 2.000.000 de euro sa fie impartiti "frateste".

Cum era de asteptat, mezinul Ionut va ramane cu cea mai mare parte din avere. El va obtine un apartament, o vila in centrul Capitalei, o casa in Tunari si un teren de aproape 5.000 de metri patrati. In total 1.060.000 de euro, la care se adauga jumatate din drepturile de autor.

Dar nici Dragos nu va ramane cu buzunarele goale. El se va alege cu vila de la Sinaia, cateva obiecte de valoare ale tatalui sau, dar si cealalta jumatate de bani proveniti din drepturile de autor, informeaza Antena 3.

Insa mostenirea a creat si divergente. Ionut ar fi incercat sa cumpere partea lui Dragos si i-a oferit 150.000 de euro, insa fratele nu a fost de acord si a preferat sa mearga la judecatorie.

Cei doi isi vor primi mostenirea abia dupa ce instanta sectorului 2 va da o decizie finala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
11

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
149

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
27

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...