Femeia care a murit carbonizata statea in chirie si fusese de cateva ori internata la Spitalul de Psihiatrie

Femeia care a murit carbonizata statea in chirie si fusese de cateva ori internata la Spitalul de Psihiatrie
Femeia al carei trup carbonizat a fost gasit de pompieri intr-un apartament de pe strada Sucevei din Botosani era in varsta de 53 de ani si se numea Silvia Dascalu.

Am fost solicitati pentru a interveni la un incendiu intr-un apartament. Erau flacari, un fum intens, cu vizibilitate zero, au fost sparte geamurile, insa din pacate nu am mai putut face nimic, femeia era arsa complet, a precizat plutonierul major Marius Gradinaru.

Pompierii spun ca, cel mai probabil, incendiul ar fi fost cauzat de o tigara scapata de femeie din mana peste asternuturi. Apoi, a adormit din cauza alcolului consumat in exces si a urmat tragedia. Femeia statea in chirie si, din primele informatii, era de origine din Iasi.

De altfel, vecinii au recunoscut ca se cam asteptau la asa ceva. Femeia era un real pericol pentru intreaga scara de bloc din cauza vietii dezorganizate.

Silvia Dascalu fusese internata la Spitalul de Psihiatrie de mai multe ori, medicii diagnosticand-o cu deviatii comportamentale din cauza consumului exagerat de alcool.

Zilnic consuma bauturi alcoolice. Vecinii ii mai dadeau de mancare, ca ea cheltuia mai toti banii pe bautura , a precizat Ioan Balan, presedintele de asociatie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
17

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
299

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
172

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...