Evaluare managerială întârziată un an la Filarmonica Botoșani

Evaluare managerială întârziată un an la Filarmonica Botoșani

 MIHAI SARBU  

Activitatea managerului Filarmonicii Botoșani, Mihai Sârbu, va fi evaluată de o comisie formată din consilieri locali și specialiști în cultură. 

Evaluarea finală a activității managerului Filarmonicii ar fi trebuit să aibă loc în anul 2016, dar Hotărârea de Consiliu Local prin care a fost desemnată componența comisiei de evaluare la acea vreme a fost contestată la instanța de contencios-administrativ de către Instituția Prefectului, procesul finalizându-se pe 11 septembrie 2017 prin respingerea contestației de către Curtea de Apel Suceava.

Sârbu a depus raportul de activitate până la data de 6 decembrie 2016, dar procesul a făcut ca evaluarea să fie amânată, urmând a avea loc în luna noiembrie.

În ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare se va stabili componența comisiei de evaluare. Evaluarea activității manageriale de la Filarmonică va începe pe 6 noiembrie și se va încheia pe 24 noiembrie. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
1454

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
593

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
29

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...