Încă doi directori de instituții subordonate Consiliului Local intră în focul evaluării

Încă doi directori de instituții subordonate Consiliului Local intră în focul evaluării
Activitatea directorului Filarmonicii Botoșani, Mihai Sârbu, și a lui Traian Apetrei, directorul Teatrului M. Eminescu, va fi evaluată de o comisie formată din consilieri locali și specialiști în domeniu.

În cadrul ședinței de Consiliu Local de săptămâna viitoare se va aproba calendarul evaluării în cazul celor doi directori, evaluare care se va desfășura pe parcursul lunilor decembrie și ianuarie.

Evaluarea managerului Filarmonicii se va derula în perioada 6-20 decembrie, în timp ce activitatea directorului Teatrului M. Eminescu se va desfășura în perioada 10-24 ianuarie.

Această evaluare vizează toată perioada de management a celor doi directori, în urma căreia se stabilește dacă se prelungesc sau nu mandatele. În primul an de management, Mihai Sârbu a primit la evaluarea activității nota 9,84 și nota 10.00 în cel de-al doilea an, în timp ce Traian Apetrei a fost notat cu 9,80, respectiv 10.00.

De curând a avut loc și evaluarea lui Floricel Aionițoaei, directorul Teatrului de Păpuși Vasilache, care a fost notat cu 3,50.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
541

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
251

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
200

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...