Evaluare a activității mangeriale cu contestații, la Teatrul Vasilache!

Evaluare a activității mangeriale cu contestații, la Teatrul Vasilache!
Managerul Teatrului de Păpuși "Vasilache", Floricel Aionițoaei, s-a prezentat, miercuri, în fața comisiei care îi evaluează activitatea managerială pe anul 2014 pentru a susține în cadrul unui interviu raportul de activitate.

Din comisia de evaluare fac parte consilierii locali Andreea Buiuc și Vasile Chiru, precum și trei specialiști din domeniul cultural.

Directorul Teatrului de Păpuși susține că procedura de evaluare a activității sale manageriale este ilegală întrucât nu ar respecta prevederile legale, motiv pentru care a contestat la Instituția Prefectului Hotărârile de Consiliu Local prin care s-a stabilit calendarul și componența comisiei care îl evaluează.

"Astăzi are loc susținerea orală a raportului de activitate pe anul 2014, susținere care mi se pare nelegală, acțiunea aceasta de depunere a raportului, și am contestat-o la Instituția Prefectului din două motive. Și în Ordonanța 189 și în contractul meu de management spune că în maximum 30 de zile de la depunerea situației financiare trebuie făcută evaluarea, ori din 31 decembrie 2014 au trecut mai mult de 30 de zile, și al doilea motiv de contestare este componența comisiei. Ordonanța 189 spune că trebuie formată dintr-o treime reprezentanți ai autorității locale și două treimi specialiști, ori în cazul de față avem doi consilieri locali și trei specialiști. Aștept răspunsul prefectului. Prezența mea aici nu înseamnă că accept această acțiune, se datorează respectului față de instituția Consiliului Local", a spus Floricel Aionițoaei.

Întreaga procedură de evaluare ar trebui să se încheie până pe 15 noiembrie.

Floricel Aioniţoaei şi-a început activitatea la conducerea Teatrului Vasilache în aprilie 2014, dar în decembrie 2014 a fost suspendat din funcţie deoarece la adresa sa fusese făcută o plângere penală, fiind acuzat de abuz în funcţie, gestiune frauduloasă şi conflict de interese.

În aprilie 2016 a revenit pe funcția de director, după ce ancheta s-a finalizat cu o ordonanță de netrimitere în judecată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
301

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5438

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
214

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...