Electroalfa, oglinda celor 27 de ani de activitate

Electroalfa, oglinda celor 27 de ani de activitate

3 iulie 2018 marchează pentru Grupul de firme Electroalfa 27 de ani de la înființare. Electroalfa este un brand puternic, românesc, în industria energetică, care a evoluat de la an la an, prin viziunea managementului, încrederea clienților și dedicarea echipei. Investițiile constante în cercetare- dezvoltare și în capacitățile de producție au permis companiei extinderea ariei de expertiză și pătrunderea pe noi piețe naționale, dar și internaționale.

Astăzi, Electroalfa are o echipă de peste 500 de oameni care activează în trei fabrici moderne, un centru propriu de cercetare-dezvoltare și 8 reprezentanțe de vânzări la nivel național. Grupul de firme derulează anual proiecte a căror cifră de afaceri depășește 100.000.000 lei, cu un portofoliul de clienți în continuă creștere.

La Electroalfa, oamenii și tehnologia se îmbină armonis pentru a crea produse de calitate și soluții performante. Inovația soluțiilor noastre înseamnă evoluție și siguranță pentru societate, produsele Electroalfa regăsindu-se integrate în cele mai diverse domenii: energie, infrastructură, industrie, clădiri.

Se spune că drumul spre succes este întotdeauna în construcție. Consolidarea business-ului Electroalfa din ultimii ani a avut ca punct strategic implementarea unui nou sistem de management, bazat pe filozofia Kaizen. Kaizen este un concept japonez aplicat pentru prima dată de către compania Toyota și are ca scop îmbunătățirea continuă a proceselor și eficientizarea activității. Performanța proceselor, dezvoltarea oamenilor și managementul eficient al fluxurilor de producție sunt pilonii de bază care ne asigură dezvoltarea unui business sănătos. 

Anul 2018 aduce în istoria Electroalfa o nouă schimbare în structura acționariatului, prin acordarea de acțiuni cu titlu gratuit către 14 persoane din cadrul companiei. Această abordare vine ca o recunoaștere a muncii și dedicării oamenilor cheie din companie și întărește plusul de performanță. Statutul de acționar este deschis oricărui angajat din cadrul grupului, dacă acesta performează în baza îndeplinirii indicatorilor financiari și este cointeresat în dezvoltarea bussines-ului pe termen lung.

Performanța este valorificată în companie începând cu acest an printr-un sistem inedit de motivare, ce implică acordarea de acțiuni virtuale, în cuantum de 20% din profitul realizat, oamenilor care își îndeplinesc obiectivele strategice pe post.

An de an, ziua firmei este cu și despre oameni. Alături de ei, ne amintim de provocările pe care le-am depășit, sărbătorim reușitele și privim cu încredere și responsabilitate spre viitor, spre proiectele noi de dezvoltare. Excelența, dedicarea, spiritul de autodepășire și armonia sunt valori care ne ghidează zilnic activitatea.

La Mulţi Ani, Electroalfa!

La Mulţi Ani întregii echipe, tuturor partenerilor şi colaboratorilor!

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Stand – Up Comedy, la Premier

astăzi, 13:54
130

În data de 23 noiembrie, Hotel Premier vă invită la Stand-Up Comedy, cu Mirea și Tobă. Mirea Paul este un comedian foarte ambitios, care a reușit in scurt timp sa se facă rema...

Black Friday 2018. Ce reduceri găsești la CASTILIO pe 23 noiembrie

Joi, 15 Noiembrie 2018
1396

Cea mai mare campanie de reduceri din 2018, Black Friday, va fi o singură zi pe an la Castilio. Această zi va fi vineri, pe 23 noiembrie, în intervalul orar: 07:00-18:00. Vor fi puse ...

Cel mai nou ansamblu apartamente din Botoșani - marca UNIQUE RESIDENCE - dezvoltat de grupul de firme FORMENS, urmează să fie dat în folosință

Miercuri, 14 Noiembrie 2018
1566

Ansamblul rezidențial cu 40 de apartamente (1,2 și 3 camere), situat în Str. Izvoarelor nr. 2 – Botoșani, se apropie de finalizare, 95% din apartamente fiind deja contractate. Proprieta...