Dosar penal pentru muzica difuzata in bar!

Dosar penal pentru muzica difuzata in bar!
Patronul unui bar din municipiul Botosani s-a ales cu dosar penal pentru ca, in interiorul localului, difuza muzica in scop ambiental, cu toate ca unitatea nu detinea autorizatia necesara din partea U.C.M.R-ADA Iasi.

"Reprezentantului legal al societatii i-a fost intocmit dosar penal pentru incalcarea normelor privind drepturile de autor si drepturile conexe", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

De asemenea, IPJ informeaza ca, in perioada 06 - 13.02.2009, in cadrul unei actiuni organizate pe raza Municipiului Botosani si a posturilor de politie arondate, s-a actionat pe linia prevenirii incalcarii normelor generale de comert.

La actiune au participat, alaturi de 73 de politisti, si 7 studenti ai Academiei de Politie aflati in stagiu de practica la I.P.J. Botosani, precum si 2 politisti comunitari.

Au fost legitimate 97 persoane, verificate 14 bagaje si 15 certificate de producator, fiind aplicate 75 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 17.750 lei, din care 55 la Legea nr.12/1990 privind activitatile comerciale ilicite, 10 la Legea nr. 61/1991 privind covietuirea sociala, incalcarea ordinii si linistii publice si 10 la alte acte normative.

Totodata, au fost confiscate bunuri (obiecte de imbracaminte, tigari si bauturi alcoolice de provenienta straina) in valoare totala de aproximativ 2100 lei, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

astăzi, 15:38
1058

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

astăzi, 15:13
197

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

astăzi, 15:05
321

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...