Dosar penal pentru muzica difuzata in bar!

Dosar penal pentru muzica difuzata in bar!
Patronul unui bar din municipiul Botosani s-a ales cu dosar penal pentru ca, in interiorul localului, difuza muzica in scop ambiental, cu toate ca unitatea nu detinea autorizatia necesara din partea U.C.M.R-ADA Iasi.

"Reprezentantului legal al societatii i-a fost intocmit dosar penal pentru incalcarea normelor privind drepturile de autor si drepturile conexe", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

De asemenea, IPJ informeaza ca, in perioada 06 - 13.02.2009, in cadrul unei actiuni organizate pe raza Municipiului Botosani si a posturilor de politie arondate, s-a actionat pe linia prevenirii incalcarii normelor generale de comert.

La actiune au participat, alaturi de 73 de politisti, si 7 studenti ai Academiei de Politie aflati in stagiu de practica la I.P.J. Botosani, precum si 2 politisti comunitari.

Au fost legitimate 97 persoane, verificate 14 bagaje si 15 certificate de producator, fiind aplicate 75 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 17.750 lei, din care 55 la Legea nr.12/1990 privind activitatile comerciale ilicite, 10 la Legea nr. 61/1991 privind covietuirea sociala, incalcarea ordinii si linistii publice si 10 la alte acte normative.

Totodata, au fost confiscate bunuri (obiecte de imbracaminte, tigari si bauturi alcoolice de provenienta straina) in valoare totala de aproximativ 2100 lei, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
20

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
32

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...