Declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator sunt obligatorii începând de luni

Declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator sunt obligatorii începând de luni

Începând de luni, 9 noiembrie 2020, pe teritoriul României circulația va fi restricționată în intervalul orar 23:00 – 5:00, iar pentru a ieși din casă cetățenii vor trebui să completeze declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator.

Pot ieși din locuință doar persoanele care au motive bine întemeiate: urgențe medicale, interes de serviciu, îngrijirea unui copil sau deces al unui membru al familiei.

Autoritățile au publicat modelul declarației pe proprie răspundere pentru deplasarea în timpul nopții și al adeverinței de la angajator.

„Declarația pe propria răspundere poate fi stocată și prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiția ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a persoanei care folosește Declarația și data pentru care este valabilă declarația”, se arată în modelul publicat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Actorii Teatrului „Vasilache” invită publicul la vizionarea unui nou spectacol online

astăzi, 11:21
47

În acest weekend, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” vă invită să vizionați online spectacolul "Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de ...

Sprijin financiar de 250 de lei/lună pentru elevii botoșăneni care fac școală online

astăzi, 11:05
808

Elevii botoșăneni vor primi un sprijin financiar în valoare de 250 lei pe lună, printr-un proiect privat pentru sprijinirea elevilor care fac școală online, în valoare de 15 milioane ...

Vlad Plăcintă, apel către agenții economici din Botoșani: „Avem nevoie de sprijinul firmelor, al companiilor care pot direcționa gratuit 20%”

astăzi, 10:11
90

Pe toată perioada pandemiei, Vlad Plăcintă, președintele Asociației „Salvează o inimă”, a fost unul dintre oamenii care a susținut financiar atât cazurile umanitare dar și s...