Amenzi de peste 7.000 lei aplicate botoșănenilor în ultimele 24 de ore

 Amenzi de peste 7.000 lei aplicate botoșănenilor în ultimele 24 de ore

În cursul zilei de ieri, forțele de ordine au acționat pe raza județului, pentru verificarea respectării  măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii botoșăneni alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale de alimentatie publica dar și  a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SarsCov2.

În cadrul actiunilor au fost legitimate peste 1.300 de persoane, verificate peste 160 de societăți comerciale, precum şi 78 de mijloace de transport.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 82 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 7.000 de lei,  toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
24

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
41

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
35

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...