Declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator sunt obligatorii începând de luni

Declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator sunt obligatorii începând de luni

Începând de luni, 9 noiembrie 2020, pe teritoriul României circulația va fi restricționată în intervalul orar 23:00 – 5:00, iar pentru a ieși din casă cetățenii vor trebui să completeze declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator.

Pot ieși din locuință doar persoanele care au motive bine întemeiate: urgențe medicale, interes de serviciu, îngrijirea unui copil sau deces al unui membru al familiei.

Autoritățile au publicat modelul declarației pe proprie răspundere pentru deplasarea în timpul nopții și al adeverinței de la angajator.

„Declarația pe propria răspundere poate fi stocată și prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiția ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a persoanei care folosește Declarația și data pentru care este valabilă declarația”, se arată în modelul publicat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

(FOTO) Botoșănenii, încurajați de autoritățile locale și județene să sprijine producătorii locali, în cadrul „Târgului de weekend”

astăzi, 13:25
288

În weekendul trecut, în fața Palatului Administrativ din Botoșani, cetățenii au putut să achiziționeze legume și fructe proaspete de sezon, dar și produse tradiționale atestate di...

Pompierul Iulian Rotaru va lua, luni, startul la ultra-maratonul din Bolivia. Mult succes, Iulian Rotaru!

astăzi, 10:47
142

Pompierul Iulian Rotaru, angajat al ISU Botoșani, va participa, în perioada 20-26 septembrie 2021, la ultra-maratonul „Ultra Bolivia Race”.Luni, subofițerul botoșănean va lu...

(Video) Anya Maria, micuța botoșăneancă îndrăgostită de folclorul românesc

astăzi, 09:44
494

Anya Maria Olariu are 8 ani și este elevă în clasa a II-a la Școala din Răuseni. Un copil frumos, cu părul roșcat și pistrui pe obrăjori, cu un zâmbet și o poftă de viață cum r...