De pe margine, taranistii fac oferte electorale!

De pe margine, taranistii fac oferte electorale!

 Corneliu Furtuna, presedinte PNTCD Botosani  

Taranistii fac o oferta partidelor care au candidati inscrisi in lupta electorala! Asta dupa ce PNTCD nu a mai putut participa la cursa electorala, din cauza ca presedintele formatiunii, Marian Petre Milut, a retras semnul electoral al PNTCD si a refuzat sa semneze listele cu candidati.

Taranistii botosaneni au anuntat astazi ca pun la bataie cele 2.200 de voturi obtinute de liderul PNTCD Botosani, Corneliu Furtuna, la alegerile precedente, dar si cele 1300 de voturi obtinute de PNTCD.

Cu toate acestea, liderul PNTCD, Corneliu Furtuna, spune ca va transmite membrilor formatiunii politice pe care o conduce sa voteze doar candidati din Botosani.

“Nu vrem ca Botosaniul sa fie o colectie de circumscriptii electorale pentru tot felul de Agamita Dandanache ce nu mai au coledzii la Bucuresti, a declarat Corneliu Furtuna.

De asemenea, liderul PNTCD le transmite membrilor de partid sa voteze doar acei oameni care au demonstrat ca au realizat ceva, cu mentiunea ca oamenii de afaceri care candideaza nu au habar de politica.

“Am discutat si nume, dar le vom face publice la momentul oportun. Oamenii nostri sunt foarte disciplinati. Fara aroganta, spunem ca ne permitem sa asteptam negocieri, mai ales ca la votul uninominal un candidat poate castiga chiar si la diferenta de cateva voturi, a completat Furtuna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
140

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
108

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
171

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...