De cascadorii rasului! A sunat la 112 si a reclamat ca fostul sot o bate in masina. Ce a urmat e comedie!

De cascadorii rasului! A sunat la 112 si a reclamat ca fostul sot o bate in masina. Ce a urmat e comedie!
O tânără în vârstă de 25 de ani a fost prinsă beată la volan după ce a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a sesizat că fostul soţ o bate în maşină. Finalul a fost unul de tot râsul: polițiștii au constatat că nu fusese bătută, în schimb era beată criță, așa că s-a ales cu dosar penal.

S-a întâmplat miercuri seară, în jurul orei 20.00, în municipiul Fălticeni. Patrula de la Poliţia municipiului Fălticeni deplasată la faţa locului a găsit un autoturism VW Lupo, care staţiona, la volanul căruia se afla o tânără, identificată ulterior în persoana Adrianei F.

Tânăra, precizează poliţia, a reclamat că a fost agresată de fostul soț, în timp ce aceasta conducea autoturismul, bărbatul fiind pasager, scrie Monitorul de Suceva.

După ce a recunoscut că a condus, tânăra a fost verificată cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 0,96 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Cu alte cuvinte, o stare avansată de ebrietate, tinerei fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge care, în mod normal, vor indica o concentraţie de aproape 2 la mie.

Mai mult, poliţia a stabilit că agresiunea sesizată de tânără nu se confirmă.

"Reclamanta a fost examinată, stabilindu-se că nu prezintă vătămări corporale care să necesite îngrijiri medicale", precizează poliţia.

Tânăra de 25 de ani s-a ales cu dosar penal pentru că a condus sub influenţa alcoolului.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
2

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
319

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
165

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...