Comunicat de presă OFSD: Doamnele din PSD Botoșani au oferit mărțișoare unor femei speciale

Comunicat de presă OFSD: Doamnele din PSD Botoșani au oferit mărțișoare unor femei speciale

Au adunat în buchetul vieții multe primăveri, însă nu toate au fost însorite. Au ajuns într-un moment în care orice sprijin este un colac de salvare și orice zâmbet le fură, pentru o clipă, gândul de la soarta nefericită care le-a transformat în bolnave asistate social. Au povești de viață impresionante și sunt dependente de o mână de oameni care le îngrijesc. Pentru ele, ziua de 8 martie e o zi oarecare din calendar, fără flori, fără căldura familiei și fără fast. Sunt și ele femei, și poate încă sunt mame, sau au fost. Iar 8 martie e și ziua lor. De aceea au fost, în acest an, sărbătorite.

Cu flori și zâmbete și pachete cu alimente, pe care social- democrații botoșăneni le-au dăruit din toată inima lor, femeilor instituționalizate în Unitatea de Asistență Medico-Socială "Dr. Elena Popovici" de la Flămânzi.

În altă parte a orașului Flămânzi alte femei trudesc de zor pentru pâinea cea de toate zilele. Muncesc la fabrica de confecții pentru a-și întreține familiile. Cu priceperea si sudoarea lor îmbracă lumea. Sunt și ele soții, mame și trebuie prețuite. De aceea social-democratele le-au vizitat și pe aceste doamne cărora, așa cum fac în fiecare primăvară în diferite zone ale județului, le-au oferit flori, gânduri frumoase și momente de bucurie.

"Să oferim cu inima deschisă o mică surpriză celor cu care soarta nu a fost tocmai darnică, a devenit deja o tradiție în rândul nostru. Nu doar le-am oferit flori și ciocolată acestor femei, ci le-am și încurajat să nu își piardă credința și să transmită din forța pe care o au și altor femei greu încercate. Le mulțumesc pe această cale tuturor colegelor noastre care au făcut posibile toate aceste acțiuni", a declarat Mioara Jurgiu, președintele Organizației Femeilor Social Democrate Botoșani.

Totodată, ziua de 8 martie a fost o zi cu mărțisoare și pentru cadrele medicale, copiii și mamele acestora de la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati Botoșani. Doamnele din organizația de femei a PSD Botoșani au facut un popas la Secția Pediatrie aducând un zâmbet pe fețele copiilor internați și a mamelor acestora. Bucuria a fost deopotrivă și a cadrelor medicale care au o grijă nemărginită față de copiii aflați în suferinta. În urma lor, social-democratele botoșănene au lăsat bucurie, confirmând încă o dată că momentele în care dăruiești sunt neprețuite, încărcate de emoție și fericire.

Comunicat de presă OFPSD





 

 

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...