Competiție acerbă pentru titlul “Școala cea mai harnică”. Vezi cine a câștigat-FOTO

Competiție acerbă pentru titlul “Școala cea mai harnică”. Vezi cine a câștigat-FOTO
Provocarea lansată de Primăria municipiului Botoșani pentru titlul Școala cea mai harnică, în contextul evenimentului Earth Hour 2013, s-a bucurat, sâmbătă, de un real interes în rândul unităților de învățământ din Botoșani.

Un număr de 15 școli și licee din municipiul Botoșni au răspuns pozitiv invitației de a colecta cât mai multe PET-uri, pentru a-și ajuta orașul să devină Capitala Earth Hour 2013.

Titlul de Școala cea mai harnică va fi acordat unea dintre următoarele unități de învățământ înscrise în competiție: Școlile nr.6, 8, 10, 11, 12, 13, 17, Colegiul Național A.T. Laurian, Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, Liceul Alexandru cel Bun, Colegiul Economic Octav Onicescu, Liceul Teoretic Grigore Antipa, Liceul Tehnologic Petru Rareș, Liceul de Artă Ștefan Luchian, Liceul Dimitrie Negreanu.





Echipele de voluntari de la școli și licee au adus în parcarea Magazinului Botoșani PET-urile pe care le-au strâns încă de la lansarea competiției.

Acestea au fost cântărite cu sprijinul celor de la Urban Serv, urmând ca școala care înregistrează cea mai mare cantitate să fie răsplătită cu un premiu în bani. Competiția Școala cea mai harnică se înscrie în eforturile Primăriei Botoșani de a sprijini orașul în cursa finală pentru câștigarea titlului Capitala Earth Hour 2013.





Lansez un nou apel către botoșăneni, pe care îi invit să ni se alăture în competiția finală pentru a le arăta tuturor că Botoșaniul poate deveni Capitala Earth Hour a României, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Municipiul Botoșani a intrat în finala competiției pentru Capitala Earth Hour 2013 alături de Timișoara și Ploiești.



UPDATE:

Locul I a fost câștigat de elevii de la Școala nr. 11, care au adus în parcarea Magazinului Botoșani  318 kilograme de PET-uri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
152

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
112

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
176

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...