Club din Botosani inchis din cauza scandalurilor!

Club din Botosani inchis din cauza scandalurilor!

   Monitorul de Botosani

Activitatea clubului "La narghilea" (fostul bar "Green") a fost suspendată pentru 30 de zile, din cauza scandalurilor izbucnite în local şi a reclamaţiilor făcute de locatarii blocurilor din împrejurimi deranjaţi de muzica dată la maxim.

Măsura a fost luată pe 21 iulie de primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, în baza unei solicitări venite din partea Poliţiei. Decizia a fost comunicată părţilor săptămâna aceasta, măsura urmând să intre în vigoare din acest weekend. Prin urmare, până la finele lunii august, uşile clubului vor rămâne închise.

Potrivit Legii privind liniştea publică, Poliţia Municipală, în situaţia în care aplică sancţiuni în mod repetat unui agent economic pentru tulburarea liniştii publice, are dreptul legal de a solicita Primăriei suspendarea activităţii agentului economic respectiv, pe un termen cuprins între zece şi 30 de zile.

Primăria Botoşani a ales termenul maxim de suspendare a activităţi, după expirarea acestuia clubul putându-şi relua activitatea.

Cererea poliţiştilor s-a bazat pe o analiză care evidenţia că, în ultimele luni, în cadrul localului sau în imediata apropiere a acestuia au izbucnit nouă scandaluri care au tulburat grav ordinea publică sau liniştea locatarilor din blocurile aflate în vecinătatea clubului.

Ultimul incident grav a avut loc în noaptea de 22 spre 23 iulie când pentru aplanarea scandalului a fost nevoie de intervenţia mascaţilor. (Articol complet in Monitorul de Botosani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
159

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
116

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
186

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...