Cinci persoane au murit, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei maşini, înregistrat la Vaslui

Cinci persoane au murit, azi-noapte, iar şapte sunt rănite, dintre care două în stare foarte gravă, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei maşini, pe Drumul European 581, în localitatea Bădeana, judeţul Vaslui.

Cinci persoane au murit, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei maşini, înregistrat la Vaslui

Sâmbătă noapte, la ora 01.47, ISU Vaslui a fost solicitat prin apel la 112 despre faptul că pe Drumul European 581, pe raza localităţii Bădeana, jud. Vaslui, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme, eveniment rutier în care sunt înregistrate 12 victime.

Dat fiind numărul mare de victime, a fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie, anunţă reprezentanţii IGSU. La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite 12 victime dintre care 8 erau încarcerate.
Dintre victimele încarcerate, patru persoane au fost găsite decedate. Au fost transportate la spital cele opt victime, însă trei se aflau în stare foarte gravă. Cu toate eforturile depuse de medici, una dintre cele opt victime a decedat.

În total, spun pompierii, sunt cinci persoane decedate, dintre care una este minoră, iar şapte persoane sunt rănite, dintre care două în stare foarte gravă. La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, cu module pentru descarcerare şi o autospecială pentru descarcerarea grea. De asemenea, au intervenit cinci echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transportul victimelor multiple şi trei ambulanţe SAJ.

Sursa: News.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...