Regulament de folosire a bazinelor şi toboganelor din Cornişa AquaPark VIDEO

Pentru a preîntâmpina eventualele probleme cauzate de beneficiarii facilităţilor Cornişa AquaPark, administratorii parcului au elaborat un Regulament de Ordine Interioară, pe care l-au supus atenţiei publicului pe pagina de Facebook.

Regulament de folosire a bazinelor şi toboganelor din Cornişa AquaPark VIDEO

Asta în condiţiile în care recent au apărut conflicte între botoşănenii care s-au plâns de comportamentul altor utilizatori precum şi de ineficienţa personalului de pază.
Ca atare, administratorii menţionează că "prin achitarea biletului de intrare, vă exprimați consimțământul privind acest Regulament și vă obligați să respectați necondiționat toate regulile prevăzute".

Printre reguli, se regăsesc obligaţia de a face duş înainte de a intra în bazine şi, pentru copiii mai mici de doi ani, purtarea de scutece speciale pentru baie. Este interzis accesul copiilor sub 14 ani ce nu sunt însoţiţi de un adult, părinţii fiind direct răspunzători de siguranţa copiilor.

Accesul în bazine, tobogane şi la SPA se face doar în costum de baie, iar în zona piscinei interioare nu sunt permise cărucioarele pentru copii. Copiii sub 14 ani pot folosi toboganele doar sub supravegherea părinţilor.

Este interzis, de asemenea, accesul persoanelor aflate în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor, dar şi a persoanelor cu boli contagioase, răni deschise sau erupţii cutanate.

Sunt interzise intrarea în bazine a persoanelor care nu ştiu să înoate, săriturile în bazine, cu excepţia celor de la trambulină, competiţiile sau apneea (ţinerea respiraţiei) sub apă precum şi înotul subacvatic prelungit.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
13

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
73

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...