CFR Călători impune o nouă regulă în transport pentru situația de urgență: un loc liber, un loc ocupat

CFR Călători impune o nouă regulă în transport pentru situația de urgență: un loc liber, un loc ocupat

CFR Călători modifică regulile de rezervare a locurilor în trenuri, pentru protecţia călătorilor pe perioada stării de urgenţă, urmând să se aplice regula "un loc liber, un loc ocupat".

De asemenea, vor fi puse în circulaţie vagoane în plus.

Personalul de tren a fost instruit să avizeze şi să îndrume călătorii care stau pe locuri alăturate pe locurile libere pentru a respecta distanţa minimă recomandată.

Pentru trenurile cu potenţial de aglomerare (navetă), CFR Călători a suplimentat deja numărul de vagoane cu 25. În plus, alte 25 de vagoane vor fi introduse în compunerea trenurilor care circulă vineri.

"Facem apel la toţi pasagerii să respecte regulile de igienă şi comportament emise de Ministerul Sănătăţii şi autorităţile abilitate, în vederea restrângerii răspândirii infecţiei cu Covid-19 şi a efectelor acesteia pe teritoriul ţării noastre. Pentru protecţia călătorilor şi a personalului propriu, vă rugăm respectaţi regulile, fiţi responsabili şi evitaţi deplasarea dacă vă simţiţi rău, aveţi febră, prezentaţi simptomele infecţiei cu COVID 19", transmit reprezentanţii CFR Călători.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
25

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
69

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...