Campania „Sterilizări gratuite pentru Botoșani” continuă și în luna octombrie

Campania „Sterilizări gratuite pentru Botoșani” continuă și în luna octombrie

La începutul lunii septembrie, un cabinet veterinar din Botoșani relua campanie de sterilizare a animalelor, începută în urmă cu șase ani. Peste 7000 de animale, cu și fără stăpân, au fost aduse la sterilizat în cadrul proiectului „Sterilizări gratuite pentru Botoșani”.

Medicul veterinar Daniel Bejinariu a anunțat că va continua și în luna octombrie acestă campanie de sterilizare gratuită a animalelor, fiind disponibile 60 de locuri. Programările se fac telefonic, la numărul 0755.596.845.

“Peste 7000 animale cu si fără stăpân au fost  aduse la sterilizat în cadrul proiectului nostru “Sterilizări gratuite pentru Botoșani”. Continuăm sterilizările gratuite și în această lună, așa cum v-am obișnuit. Luna aceasta sunt 60 de locuri disponibile! Sâmbătă, 3 octombrie 2020, este prima zi de sterilizări. Numărul doritorilor este foarte mare, de aceea sistemul de ocupare a locurilor este în ordinea în care sunați! Deoarece locurile sunt limitate v-am ruga să programați câte un singur animal și dacă s-ar putea animalele care au nevoie urgentă de sterilizare (gestante, animalele care stau afara și care sunt o sursa de pui nedoriți). Nu acceptam nici de această dată animale de rasă pura în cadrul campaniei.

Am aprecia foarte mult dacă nu ar exista comentarii răutăcioase. În toți acești ani am ajutat Botoșani-ul extrem de mult din acest punct de vedere. Botoșani-ul nu are câini pe străzi în mare parte datorită eforturilor noastre.

Luptăm și cu problema pisicilor! Facem cat putem în limita fondurilor disponibile pentru a opri înmulțirea necontrolata a animalelor!

Programările se fac doar telefonic!

Timpul de așteptare pentru a lăsa animalul la sterilizat, explicarea procedurilor și acceptarea procedurii este intre 10-30 minute.

Pentru programari sunați la numărul de telefon 0755.596.845”, este mesajul transmis de medical veterinar Daniel Bejinariu.

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Manifestările dedicate Zilei Culturii Naționale s-au încheiat în această seară la Muzeul județean Botoșani

Vineri, 15 Ianuarie 2021
255

Manifestările dedicate Zilei Culturii Naționale s-au încheiat în această seară la Muzeul județean Botoșani, cu o serie de proiecții dedicate poetului Mihai Eminescu.La ora1...

Preotul paroh Ioan Alupoaie a învins în lupta cu Covid-19. În cel mai scurt timp va reveni alături de enoriași

Vineri, 15 Ianuarie 2021
946

Preotul Ioan Alupoaie, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din Parcul Tineretului, a trecut prin momente dificile, fiind confirmat luna trecută cu noul coronavirus. Starea preotului botoșănean a...

Te-Deum pentru marele poet național, la Biserica Uspenia (FOTO)

Vineri, 15 Ianuarie 2021
355

Cu prilejul împlinirii a 171 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, la Biserica Uspenia, locul unde a fost botezat poetul, a fost oficiată vineri o slujbă de Te-Deum, de către trei preoț...