Botoșani mai coboară un loc în clasamentul COVID. Cinci cazuri noi de infectare, inclusiv un băiețel de 3 ani

Botoșani mai coboară un loc în clasamentul COVID. Cinci cazuri noi de infectare, inclusiv un băiețel de 3 ani

Încă cinci persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP). Este vorba despre patru bărbați și un băiețel în vârstă de trei ani.

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1353, joi, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii DSP.

De miercuri, de la ora 10:00, până joi la aceeași oră, au fost prelucrate 202 probe biologice recoltate unor persoane din județ, în vederea depistării Covid-19, în unitățile spitalicești din Botoșani.

Numărul cazurilor active în prezent a scăzut la 103, în ultimele 24 de ore fiind declarați vindecați 20 de pacienți din județ.

La nivel național, județul Botoșani a coborât pe locul 27, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.

În ultimele 24 de ore, la nivel național, au fost raportate 1.365 de cazuri noi de infectare, din 23.973 de teste efectuate. Alte 44 de persoane diagnosticate cu coronavirus au decedat, în timp ce 503 pacienți sunt internați la terapie intensivă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Premieră în Botoșani: Candidați la parlamentare luați la întrebări de societatea civilă (video)

astăzi, 17:00
14

În premieră pentru Botoșani, miercuri, s-a derulat o dezbatere publică la care au luat parte patru candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie, din cadrul a tot atâtea partide ...

Peste o sută de vindecări și încă două decese COVID. Incidențele de infectare de miercuri

astăzi, 13:21
631

Alte 76 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP). În acest interval temporal, au fost raportate dou...

Ultim omagiu adus de DSP juristului Constantin Lușneac (video)

astăzi, 12:58
1028

Personalul Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani a ținut un moment de reculegere și a adus un ultim omagiu, miercuri, juristului Constantin Lușneac. Membru al Consiliului de Adminis...