Botoşani: Cod galben de furtună în timp ce în restul ţării manifestările vremii au fost cumplite!
UPDATE!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică seară o avertizare de tip COD GALBEN de furtună, în condiţiile în care în restul ţării, vremea rea a făcut ravagii iar opt persoane şi-au pierdut viaţa, în timp de 68 de persoane au fost rănite.

Botoşani: Cod galben de furtună în timp ce în restul ţării manifestările vremii au fost cumplite!

Potrivit meteorologilor, în localităţile Bucecea, Darabani, Dorohoi, Brăești, Broscăuți, Cândești, Concești, Cordăreni, Corlăteni, Coțușca, Cristinești, Dersca, Dimăcheni, George Enescu, Havârna, Hilișeu-Horia, Hudești, Ibănești, Leorda, Lozna, Mihăileni, Mileanca, Păltiniș, Pomârla, Rădăuți-Prut, Roma, Șendriceni, Suharău, Văculești, Vârfu Câmpului, Viișoara, Vorniceni, Mihai Eminescu din judeţul Botoşani se vor semnala intensificari ale vântului ce vor depăși la rafală 70...80 km/h, descărcări electrice. Fenomenele asociate vor fi averse ce vor cumula 15...20 l/mp, grindină de mici dimensiuni.

Avertizarea este valabilă până la ora 21:30, cu posibilitate de prelungire, însă.

Având în vedere avertizarea de cod galben de vânt, pompierii recomandăcetățenilor ca pe timpul manifestării fenomenelor prognozate să se adăpostească în locuințe sau alte spații care le asigură protecția și să deconecteze aparatura casnică. De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate.

UPDATE:

Avertizarea meteorologilor, de tip COD GALBEN, a fost prelungită până la ora 23, dar la nivelul întregului judeţ. În acest interval se vor semnala intelsificări ale vântului pe arii extinse.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
59

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
147

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
83

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...