Botosaneanca prinsa cu aproape 3.000 de pachete de tigari de contrabanda!

Botosaneanca prinsa cu aproape 3.000 de pachete de tigari de contrabanda!
Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Siret au confiscat de la o botoşăneancă 2.929 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 12.301 lei, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră.

Potrivit IJPF Suceava, vineri, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen, A. Mirela, în vârstă de 32de ani, domiciliată în municipiul Botoşani.

În urma controlului amănunţit asupra autoturismului şi bagajelor, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portbagaj, în locaşul roţii de rezervă şi sub preşuri, un număr de 2.929 pachete de ţigări de diferite mărci -1.929 de pachete marca Saint George şi 1.000 de pachete marca More, de provenienţă ucraineană.

Femeia a declarat echipei de control că a cumpărat ţigările din Ucraina cu scopul de a le comercializa pe piaţa neagră din Botoşani, în vederea obţinerii de profit ilicit.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 12.301 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către organele vamale, iar A. Mirela a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 6000 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
109

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
85

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
152

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...