„Bombă cu ceas” într-un microbuz aparținând unei firme de transport din Botoșani

„Bombă cu ceas” într-un microbuz aparținând unei firme de transport din Botoșani

Șoferul unui microbuz ce aparține unei firme de transport călători din Botoșani, care circula pe ruta Iași-Botoșani, a fost surprins de un cetățean primind călători peste capacitatea maximă a autovehiculului, fără a ține cont de îmbulzeala creată sau de distanțarea fizică impusă.

Așa se face că, la Hârlău, șoferul microbuzului a mai primit încă 10 persoane care au fost nevoite să se deplaseze până la destinație fără să ocupe vreun loc, toate fiind ocupate. Acest fapt vine să ne confirme că legile sunt impuse și respectate uneori prea drastic doar în anumite instituții, probabil acolo unde Covid-ul nu are frică să „lovească”.

Cert e că vinovații se află în ambele tabere. În încercarea de a-și suplimenta veniturile, patronii firmelor de transport nu vor să țină cont de regulile firești de distanțare fizică și de prevenire a infectării cu noul coronavirus, iar pe de altă parte, călătorii grăbiți să ajungă la destinație care se urcă nesiliți de nimeni într-un mijloc de transport deja aglomerat. Acest lucru a fost sesizat de mai mulți călători care circulau pe diverse rute interne, dar și externe din județul Botoșani.

„Așa se circulă cu microbuzul  de la Iași spre Botoșani. Deși scaunele erau ocupate, șoferul a luat din Hârlău încă 10 persoane în picioare. 9 septembrie 2020. Remarc că de mai multe ori cei de la firma de transport nu au fost în stare să pună la dispoziție un mijloc de transport corect dimensionat, în funcție de nevoile celor care călătoresc”, este mesajul transmis de un călător.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Un tânăr din Botoșani, suferind de scleroză multiplă, imploră ajutorul semenilor: „La aflarea diagnosticului am vrut să mă sinucid”

astăzi, 10:45
299

Povestea lui Nicolae Macsim, un bărbat de 36 de ani din Botoșani, este exemplul concret al omului cu prea puțin noroc în viață, a cărui soartă i-a fost potrivnică de ani buni.Cu un ...

Se fac înscrieri pentru o nouă serie de licitații publice deschise pentru rezervarea locurilor de parcare

astăzi, 08:43
535

Consiliul Local al Municipiului Botoșani anunță că, în perioada 25 ianuarie – 5 februarie se fac înscrieri pentru licitațiile publice deschise, cu strigare, pentru rezervarea lo...

(VIDEO) Dansul unui cuplu de vârstnici, în plină stradă, a devenit viral pe internet

Vineri, 22 Ianuarie 2021
2190

Dansul unui cuplu de vârstnici, în plină stradă, a impresionat o țară întreagă.Momentul special al celor doi a avut loc pe o stradă intens circulată din Piatra Neamț, &i...