Apel din partea unui inspector IȘJ pentru salvarea medicului Radu Malancea: „Salvați viața unui om care a salvat atâtea vieți”

 Apel din partea unui inspector IȘJ pentru salvarea medicului Radu Malancea: „Salvați viața unui om care a salvat atâtea vieți”

În cursul zilei de duminică, fostul director al Spitalului Județean „Mavromat” Botoșani, Radu Malancea, a fost trimis în stare critică la Iași, fiind diagnosticat cu disecție de aortă ascendentă și crosă aortică.

Pentru a-i fi salvată viața, medicul botoșănean are nevoie urgent de sânge. Ada Macovei, inspector școlar general adjunct la IȘJ Botoșani, este cea care a lansat pe rețelele de socializare un apel către toți cetățenii care ar putea să-l ajute.

Radu Malancea are nevoie de grupa de sânge B3 pozitiv, iar cei care pot să doneze sunt rugați să se prezinte la Centrul de Transfuzii Botoșani sau Iași.

„Domnul doctor Radu Malancea are urgent nevoie de sânge  B 3 pozitiv. Prietenii mei, tineri si foștii elevi, care au această grupă sanguină sunt rugați să se prezinte la centrul de transfuzii Botoșani sau Iași. Vă rog să specificați -  pentru doctorul Radu  Malancea. Salvați viața unui om care a salvat atâtea vieți! Vă rog!”, este mesajul transmis de către Ada Macovei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Manifestările dedicate Zilei Culturii Naționale s-au încheiat în această seară la Muzeul județean Botoșani

Vineri, 15 Ianuarie 2021
536

Manifestările dedicate Zilei Culturii Naționale s-au încheiat în această seară la Muzeul județean Botoșani, cu o serie de proiecții dedicate poetului Mihai Eminescu.La ora1...

Preotul paroh Ioan Alupoaie a învins în lupta cu Covid-19. În cel mai scurt timp va reveni alături de enoriași

Vineri, 15 Ianuarie 2021
1544

Preotul Ioan Alupoaie, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din Parcul Tineretului, a trecut prin momente dificile, fiind confirmat luna trecută cu noul coronavirus. Starea preotului botoșănean a...

Te-Deum pentru marele poet național, la Biserica Uspenia (FOTO)

Vineri, 15 Ianuarie 2021
539

Cu prilejul împlinirii a 171 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, la Biserica Uspenia, locul unde a fost botezat poetul, a fost oficiată vineri o slujbă de Te-Deum, de către trei preoț...